| AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yesim Admin
Mesaj Sayısı : 174 Doğum tarihi : 13/07/94 Yaş : 30 Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 20 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/10/08
| |
| |
5udishco. Co-Admin
Mesaj Sayısı : 273 Doğum tarihi : 11/05/96 Yaş : 28 Nerden : evde bilgisayardan.. xD Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 0 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! Cuma Ekim 24, 2008 9:31 am | |
| Bence tam tersi..Bir dizi önceki dizi ile aynı olacaksa zaten bunu kimse izlemez.Bir tek TRT'de izlememiş olanlar izler.Çok yanlış bir yorum yapılmış.Bence Kıvanç diziye çok büyük bir renk katmış.TRT'deki nasıldı bilmiyorum belki o daha güzel di ama aynısını oynamak zorunda değiller.Bir kere her bir bölümde ayrı bir renk var.Ayrı bir heycan...Ama aynısı olsaydı belki de bu renk olmazdı.Ona bakılırsa TRT'dekiyle de kitaptaki aynı değil.Ama biz buna laf etmiyoruz.Usta oyuncuymuş bir de...Madem usta oyuncu bunu gayet iyi bilmesi gerekir..Biz mi öğreteceğiz ona usta oyunculuğu??Herçekten saçma..!
paylaşım için saol | |
|
| |
yesim Admin
Mesaj Sayısı : 174 Doğum tarihi : 13/07/94 Yaş : 30 Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 20 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/10/08
| |
| |
5udishco. Co-Admin
Mesaj Sayısı : 273 Doğum tarihi : 11/05/96 Yaş : 28 Nerden : evde bilgisayardan.. xD Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 0 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! Cuma Ekim 24, 2008 10:09 am | |
| kesinlikle katılıyorum..!!çapkın ve çok azda olsa ahlaksız olması diziye çok büyük bir renk katıyor.Dediğin gibi kıskançlığa hiç gerek yokk | |
|
| |
burckk Flower Member
Mesaj Sayısı : 9 Doğum tarihi : 10/07/94 Yaş : 30 Nerden : BaLıkesiR Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 0 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/02/09
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! C.tesi Şub. 28, 2009 2:33 pm | |
| genede böle sölememesi gerekirdi çünkü yarın öbür gün kıvanç gizlice giricek siteye okursa ne kadr üzülür bence ayıp etmiş kendisi oynasaymışş pehhhh | |
|
| |
hilalhelen Flower Member
Mesaj Sayısı : 7 Doğum tarihi : 13/11/88 Yaş : 36 Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 1 Başarı Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/03/09
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! Ptsi Mart 02, 2009 11:02 pm | |
| evet gercektende kotu yorumlamis behlul yani kivan cok yakisikli ve iyi rol yapiyor diziye renk katiyor capkin ve ahlaksiz olmasida rol icabi ve cok asirida degil zaten asli ehyecan burda zaten | |
|
| |
bihter_behlül Flower Member
Mesaj Sayısı : 8 Doğum tarihi : 06/03/96 Yaş : 28 Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 3 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/03/09
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! Çarş. Mart 04, 2009 8:55 am | |
| - 5udishco. demiş ki:
- Bence tam tersi..Bir dizi önceki dizi ile aynı olacaksa zaten bunu kimse izlemez.Bir tek TRT'de izlememiş olanlar izler.Çok yanlış bir yorum yapılmış.Bence Kıvanç diziye çok büyük bir renk katmış.TRT'deki nasıldı bilmiyorum belki o daha güzel di ama aynısını oynamak zorunda değiller.Bir kere her bir bölümde ayrı bir renk var.Ayrı bir heycan...Ama aynısı olsaydı belki de bu renk olmazdı.Ona bakılırsa TRT'dekiyle de kitaptaki aynı değil.Ama biz buna laf etmiyoruz.Usta oyuncuymuş bir de...Madem usta oyuncu bunu gayet iyi bilmesi gerekir..Biz mi öğreteceğiz ona usta oyunculuğu??Herçekten saçma..!
paylaşım için saol bende aynı fikirdeyim çok doğru söylemişsin | |
|
| |
edwaRd'm Flower Member
Mesaj Sayısı : 12 Doğum tarihi : 15/02/95 Yaş : 29 Nerden : isTanbuL Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 16 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! C.tesi Haz. 27, 2009 5:16 pm | |
| bencede arkadaşlar size katıLıorum.kıvanç* bunu RoL icabı yapıor.çok da yakışıor bu rol ona.kimse bişi diemez ona! | |
|
| |
CemrEkinMiley Flower Member
Mesaj Sayısı : 11 Doğum tarihi : 23/05/96 Yaş : 28 Ruh Hali : Uyarı : Uyarısı yok! Puan : 11 Başarı Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/10/09
| Konu: Geri: AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! Perş. Ekim 29, 2009 6:31 pm | |
| Bana kalırsa çapkınlık rolü için çok uygun bir karakter Kıvanç Tatlıtuğ. Fizik olarak tabii. Rolünüde çok iyi bir şekilde yaptığını düşünüyorum. Zor rollerin, zor sahnelerin altından Beren Saat & Kıvanç Tatlıtuğ sadece onlar değil tüm dizi ekibi çok iyi bir şekilde kalkıyor bana kalırsa. Tabii usta bir oyuncudan yorum gelmiş, onun takdiri fakat benim düşüncem bu. | |
|
| |
| AŞK-I MEMNU'NUN ESKİ BEHLÜL'Ü, YENİSİNİ BEĞENMEDİ! | |
|